27 Nisan 2012 Cuma

gelin tanış olalım...

Merhabalar ...
tanıştırayım büyük oğlum Ali Erkam, kendisi 20 gün sonra 7 yaşına girecek ince ruhlu mutlu olmayı seven vede mutlu etmeyide seven benim ilk göz ağrım.
Çevrede naifliği ve ağırbaşlılığı ile tanınır.Saz çalmaya çalışıyor ama pek yetenekli değil sanırım umarım bu yazıları yıllar sonra okuduğumda bu yazdığım cümleden utanırım. Bu bloglama işi ile 6 yıl önce tanışıp ona güzel bir arşiv bırakmayı çok isterdim,zararın neresinden dönülürse kardır deyip başladım işe....

Gelelim bu tosbağaya Arda Efruz gelişiyle bizleri sevindiren yaramaz ama tüm eziyetlerine rağmen tadına doyulmayan 17 ay 3 günlük küçük oğluşum.Adının anlamını tam anlamıyla üzerinde taşıyan biri.
Arda yeryüzü Efruz Aydınlatan Soyadımızda ışık olaunca dünyayı aydınlatan ışık oluveriyor.Geçen yaz Akyaka tatilimizde otel görevlileri hayretle karşılayıp bu ismi çok aradınızmı diye sordular bende evet dedim daha bir şaşırdılar neredeyse doğumuna 1 hafta kalasıya adı belirlenmemişti.Buarada Ali Erkamda isminin anlamını bünyesinde yansıtan bir çocuk erkam sahabe ismi aynı zamanda rakamlar demek ali de büyük yüce oğlum anasınıfına gitmesine rağmen zihinden toplama ve çıkartma yapabiliyor, rakamlarla arası iyi yani .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder