2 Eylül 2014 Salı

lutfen yardım. edin

Ya rabbim bu nasıl bir iştir.
Ölüyorum bir haftadır. Bakıcı teyzemiz işi bıraktı bu hafta evdeyim ama haftaya işe gideceğim.
Bakıcı mı kresmi karar verenedim karnima ağrılar giriyor ne zormus bu is bugun isyerinin kresine gittik hepsi arda efruz gibi küçükler de var icim acıdı aglayasim geldi 
Yemegimi yersem annem hemen gelirmi dedi bir tanesi öbürü annem nezaman geleck sen biliyormusun dedi.
Alt kat komşumuzun ihtiyacı var sanirim ben bakayim dedi butun gun icim sıkkın gezdim yarin sabah alıştırmak icin krese goturecektim ama biraz önce vazgeçtim. Ne yapmaliyim sizce kasim 2010 dogumlu oyuna da ihtiyacı var ama ev ortamı daha mi iyi acaba ona sorunca bırakmayacak saniz mutlu olurum bırakırsanız.beni orada mutlu olmam diyor. Allahım ne zormus bu kararverme işi helede benim gibi kararsiz biri için. Yardimlarinizi bekliyorum.

14 yorum:

  1. Aynı şeyleri ben de yaşadım. Hem de iki kez:) Bence kreş derim ben. Bakıcılarla uğraşmaktan içime fenalık geldi.Ama kreş her zaman tercihimdir. Baştan üzülüyorlar ama sonra çocuklarla oynuyorlar, mutlu geliyorlar.

    YanıtlaSil
  2. Bence de kreş...Artık biraz büyümüşte..Oynar, eğlenir. Kreşe bırakırken kapıda ağlak bir Türk filmi çeviriyorduk ama yine de tercihim kreşten yana
    Size kolay gelsin.Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  3. Kres icin yası normal canım. Tum ogretmen arkadaslar kres tercih etti o yasta. Sosyallesmesi acısından da guzel. Derdini anlatacak yasta uzme kendini tabi ki seninle evde olması gibi olmaz ama calısan annelerin kaderi bu malesef.

    YanıtlaSil
  4. Artık kres yasına gelmış geçiyor bıle , benım oğlum 2011 doğumlu ve gecen mart ayında basladık.BAkıcı yetersız , eğitimi verecek bakıcı zor . oyun ortamı , arkadas hepsi kreste .Bakıcıyı düşünmeyın bıle.Allah yardımcınız olsun

    YanıtlaSil
  5. bende kreş derim çocukların çocuklara ihtiyacı var ev ortamında yalnız olacak tvye bagımlı kalacak... oğlum 2011 doğumlu her zaman çalışmıyorum ama yinede kreşe yolluyorum üzülüyorum ama onun için arkadaşlarıyla oynaması için, yaşının gereğini yapması için, tvye odaklanmaması için katlanıyorum çocuklarımız büyüor sonuçta.bir de her ev ortamı çocuklara göre hazırlanmamış olabilir kreş en azından onlara göre düzenleniyor cam pencere priz masa sandalye vs... tabii umarım en kesin, güzel sonucu siz verirsiniz.

    YanıtlaSil
  6. kızımı 30 aylıkken kreşe verdim tam dört sene kreşe gitti bir tek gün bile pişman olmadım. çalışmıyor olsam da verirdim kreşe, evde sizin bile ona vereceğiniz sınırlı, Tv karşısında olmasındansa arkadaşları ve öğretmeniyle daha sosyal bir ortamda olmasını tercih ederim.

    YanıtlaSil
  7. bu kadar yorumdan sonra sizin tercihiniz ne olur bilmiyorum ama ben calismiyorum kizim üçünü doldurduğu an krese vermeyi düşünüyorum çünkü ev ortami bi sure sonra çocuğu sıkıyor

    YanıtlaSil
  8. benim çocuğum yok,ancak etrafımda çok cocuk var,ve annelerin çocukları kaç yaşında olursa olsun hala emziriyor gibi davranmaları bana bencillik gibi geliyor.ayrılma korkusu yerine bağomlı olması daha kötü deyip çocukların ufkunu genişletmeli

    YanıtlaSil
  9. Evde bakıcı olması anne için biraz daha rahat olsa da çocuk için bence de kreş faydalı.Yaşı da kreş için çok uygun bence.Kolaylıklar dilerim...

    YanıtlaSil
  10. Hepinize cok ama cok teşekkürler. Sesimi. Duyup yardima kostugunuz icin bir koca hafta evdeyfim neler neler yapardım ama bu fikir yorgunlugu beni benden aldi hepinizi tek tek öpüyorum.

    YanıtlaSil
  11. Naciye..Küçük yaşlarda en güzeli ev, ama Arda Efruz için kreş zamanı gelmiş bence de, ev de yapacağı faaliyetler sınırlı..kreş ufkunu açacaktır..Hakkınızda hayırlısı deyip yakışıklıyı öpüyorum..

    YanıtlaSil
  12. Canim son kararini bilmiyorum ama (postunu simdi okuyorum!) bencede evden cikmali,oglumla bir ay var aralri ve ben bile gec kaldigimi düsünüyorum,kücük dedik vermedik ama cok sey ögrenebildikleri süper bir yastalar,ortam evde hep sabit olacak ve kendini gelistiremeyecek,Kresler orda nasil bilmiyorum ama krese vermelisin diyorum,benim fikrim bu,hayilrisi olsun bakalim!

    YanıtlaSil
  13. Kararın hakkınızda hayırlı olsun. En azından yarım gün çocuklarla birlikte olduğu bir ortamı olmalı Yoksa kışın başını çok ağrıtır. Kolay gelsin.

    YanıtlaSil