12 Haziran 2012 Salı

uyumanın en güzel hali

     Sevgili arkadaşlar yazmaktan utanıyorum hatta yazmak istemiyorum.Nedeni hiç birşey üretememem. Yani günlerdir elimden hiç bir iş çıkmıyor sürekli bir uyuşukluk halindeyim. Uyumak  uyumasamda yatay pozisyonda oturmak istiyorum. Bir etek diktim kahverengi ipim yetmedi yarım kaldı.Neyse tez zamanda yepisyeni projelerle karşınızda olacağım.
    dün bir ilk yaşandı bizim evde minik tosba evde uyuyakalmış hiç görülmüş birşey değil su an 19 aylık daha hiç uyumamıştı öyle bir iki arabada falan uyudu ama ben hep özenirdim başkalarında görür niye benim tosba böyle uyumuyor diye. İşten gelince yemek için mutfağa daldım.oturma odasını bir açtım baba koltukta sessizce oturuyor arda efruz yerde uyuyakalmış.Aman Allahım hemen fotoğraflamalıyım.Arabası yanıda uyku ne tatlı:)
Buda Ali Erkamın küçüklük hali ne şeker şeymiş ya ...


Buda Ali erkam bu aralar evde canı sıkılıyor malum okullar kapandı küçük bir şehirde yaşadığımız için sokağın tadını çıkarıyor yemekten sonrada koltukta sızıp kalıyor(erkamım bulduğu heryerde uyur).
Bu beyde geçenseneki tatilde eyvah basıldık  çekmeyin kardeşim hem aramızda birşey yok biz arkadaşız gibi bir havası var korkmuş.
Hepinize sevgiler....

3 yorum:

  1. İnanılmazdır dimi tek başına uyuyakalmaları..beyılırım ama nadir yaşanır bizde de!

    YanıtlaSil
  2. Ben geldim.
    Bloğunuz çok güzel küçük tosbanızda çok tatlı Allah bağışlasın.Hayırlı günler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım böğürtlen taneleri değmesin yağlıboya nadir yaşansada güzel anlar:)

      Sil