15 Mayıs 2012 Salı

sesimi duyan var mı?

 Blog yazmaya çocuklarıma güzel bir arşiv bırakmak ve de günümü şöyle bir özetlemek için başladım. Hergün olmasada yazmaya çalışıyorum, gelgelelim benim blogda tık yok kimse acaba duymuyormu beni hani hiç olmaya takip listenize alın bari ya ben de büyük şehirlerde yaşayan sevgili blogerler gibi birilerini bulurmuyum acaba bu küçücük şehirde acaba başka biri varmıdır ben gibi blog yazan hatta sizler gibi bizde kahvaltılarda falan buluşurmuyuz? Hı cevap verin bana. ben nezaman bu yalnızlıktan kurtulacağım .Kendimi ıssız adada tek başımaymışım gibi hissediyorum.



Ya lütfen bir kişi bari bana varlığını hissettirsin .Şimdilik sadece eşim okuyor acaba benim hatun gündüz neler yamış diye.bir gün biz küçük şehir blogerleride toplanıp kahvaltı edip alışverişlerimizi vede hobilerimizi paylaşacağız inanıyorum....yinede hoşçakalın....



11 yorum:

  1. hoşgeldin blog alemine:)
    her başlayan blogger bu hislere kapılır sanırım...
    ben geldim,
    sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. yeee huuu sesimi duydun vede anlıyorsun beni çok sağol
    şuan çok mutluyum tek başıma bir adada karşıdan gelen gemiyi görmüş gibiyim:)sevgiler....

    YanıtlaSil
  3. ay ayneeeeen bu duygular herkesi mi sarar diye düşünüyordum ki genel olarak öyleymiş :) bakııııııııııın bende geeeldim baştan başa geziyorum bloğunuzu şimdilik bana müsade biirgün haber verip gelimde çay içelim ;)

    YanıtlaSil
  4. şeeeeeeyy son olarak takip et butonunu bulamıyoruuuuum nereye sakladınız:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende bulamıyorum.bulunca ekleyeceğim...:)acemi olmak ne kadar zor....(burada çok güldüm yaptığım işee)

      Sil
  5. :) durun ben tarif edeyim kumanda panelinden yerleşimi tıklayın orda gedget ekle deyin sonra temel gadgetler bölümünde izleyiciler var onun yanındaki artıya basıyorsunuz :) basında takibe alalım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaptım, başardım çok teşekkürler hafta sonu çocuklardan bloga zaman ayıramıyorum ama pazartesierkenden yaptım.

      Sil
  6. selaaam :))) ilk başlarda herkes aynı şeyleri hissediyor. ama size bir sır vereyim blog aleminden siz ses verdikçe ses duyuyorsunuz :)

    hoşgeldiniz :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşbulduk..Ses vermeye çalışıyorum elimden geldiğince ama iş,ev,çocuklar birde okul ancak fırsat buluyorum...bu arada blogunuz gezilesi okunası tebrik ederim.

      Sil
  7. TIK_TIK Komsu ben geldim :) sesini duyan var ve bugünden itibaren de yeni bir okuyucun ;) ilk baslarda böyle oluyor veya daha dogrusu, yazdiklarimi okuyan, begenen varmi diye arada sirada insan soruyor kendine ;)

    Blogun hayirli olsun tatlim ;)
    almanyadan sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin sefa geldin.Komşum olmana sevindim(aramızda kilometreler olsada)

      Sil