14 Mayıs 2012 Pazartesi

yardım edin...

     Bu günlerde iş yerinde bu haldeyim.Nedeni Küçük meleğim.      Neden yapıyor anlamış değilim ama çok yoruldum. Herşeyini çığlık atarak anlatıyor birde üstüne üstlük geceleri saatlerce ayakta kalıyor.Bana inadına falan yaptığını düşünüyorum artık.Sabrımı son demlerine kadar kullanıyorum ama bazen kalmadığıda oluyor.
cuma cumartesi ve pazar hiç mi durmaz insan.hasta değil karnı tok altı temiz eeee sanırım gündüz benden uzak kaldığın saatlerin acısını gece çıkarıyormuşsun gibi saatlerce sarılıp kımıldamadan duruyorsun benimde sana sıkıca sarılmamı istiyorsun.hafif gevşettimmi basıyorsun çığlığı.Benim seni özledğim saatlerde acaba sende beni özlüyormusun?sanki seni bıraktığım için kızıyormuşsun gibi benim seni özlemem değilde senin beni özlemen fikri beni yıkıyor.içimi acıtıyor.senin tarafından özlenilmekte güzelolsada özlememeni yeğlerdim bu aralar.  sanırım 2 yaş sendromu .Doktorumuz doğumdan bu yana herşeyi istemeden elde ettiğin için bunu yaşadığını söyledi istemeden yemek istemeden uyku, istemeden su hatta oyun .Birazdan birde çocuk gelişim uzmanıyla görüşeceğim bakalım o ne diyecek?
      Hafta sonu medeniyetin merkezinde ama bir okadarda uzak bir köye düştü yolumuz .Şehir merkezine 45 dk mesafede ama hala sadece işi düşenlerin bildiği varlığından orada yaşayanlardan başkasının haberdar olmadığı bir yer.Kendimi yağmur ormanlarının ortasında hiç medeniyet tanımamış bir kabile buldum gibi hissettim ne yapalım buranın yağmur ormanıda orası bence.

   Şaka bir yana hiç okadar cahil bir grupla karşılaşmamıştım gerçi onlarında bizlerden alim olduğu konular muhakkak vardır. Köyde yeni doğmuş oğlaklar karşıladı bizi birde gülşen çok güzel bir kız.size gülşenden ve oğlaklardan birkaç kare ben bir kahve içeyim yoksa göz kapaklarıma hakim olamıyorum.   

2 yorum:

  1. Benim kızım da 13,5 aylık. Dişin biri bitiyor,biri çıkıyor,haftanın çoğu gecesi ayaktayız. Bazen 2,bazen 4 saat... Gerçekten tahammülünü zorluyor insanın,bir de sen işe gidiyorsun..Ben daha başlamadım. Onları sevmeye,öpmeye doyamıyoruz bir yandan ama tabi çoook da zor annelik.
    Allah yardımcımız olsun.!:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zor ama bir kadına dünyada verilen en güzel şey annelik.Şu iş de olmasa oğlum 18 aylık ağzında 16 dişi var ama halada çıkıyor vede hepsi huzursuz yapıyor onu.İnsanın kendinde herşeye yetişebilecek gücü bulması ve bunu veren rabbime şükürler olsun sevgiler....

      Sil