16 Temmuz 2012 Pazartesi

ben yaptım...ve 2. telefon faciası!..



başlık biraz kendini beğenmiş oldu.Kusura bakmayın.Ama yaptım ve oldu bir önceki postta bahsettiğim portföy vardıya oldu işte bakalım beğenecekmisiniz.  Kelebenkimi elimde boncuklarla işledim. 
Çantamın genel görünüşü                                                                                     
Buda etekle birlikte etek vakti zamanında benim kına gecesi kıyafetimin altı idi.Üzeri boncuk işlemeli hemde kolları açık bir şeydi(ne denir bilemedim şey kurtarır durumu)
Aradan geçen yıllara rağmen içine sığıyor olmak beni mutlu etti çantada el emeğim olduğu için sevindirdi beni bir düğün daha bunlarla geçti gitti.
Düğün geçti geçmesine de benim küçük tosba son sürat yaramazlıkta.Cuma akşamı düğün evinin bahçesinde otururken tamda arda  efruzun yaramazlıklarından bahsederken oturduğum kanepenin arkasındaki havuzdan cup diye bir ses geldi.elinde kayısı vardı onu attı zannettim ama ne göreyim benim telefon pespembe havuzun dibinde.Neredeyse balıklama dalacaktım havuza kanepenin üstünden.Havuz süs havuzu eşim elini daldırdı çıkarttı ne kızabildik nede öfkelendik anlamıyor hı hı diyip duruyor Allahım bir haftada 2 telefon bütçemiz alt üst oldu derken hemen içini açtık ve kuruladık.Akşam eve gelincede pirince koyacaktık baktım pirinç az bende ince bulgurun içne koydum mantık nemini alması değilmi yattık sabah binbir dua ile parçaları birleştirdik ve açtık .Kalbim güm güm attı çok iyi bişey değil ama işimi görüyor yani kötüsü yokluk.Şükür eskisi gibi çalışıyor hiç birşey olmamış gibi.Allah garibanı sevindiercek oldumu önce eşeğini kaybettirir sonra buldururmuş.İçinde birkaç bulgur dışında iyi sayılır artık onlarda kalan nemi alsınlar.
   Ailede herkes sıraya girdi arda efruz benimkini at diye.Bizde yürek ağızda. Bu günlerde geçecek geriye bakınca güleceğiz.Canları sağolsun yeter.
    Eve gelince uykulu uykulu
-Anni
-Efendim
-Ayo aatti
-Sakın birdaha yapma yoksa ah derim bak!
Aslında yaptığının oda farkında ama nasıl vazgeçireceğiz onu bu atma huyundan bilmiyorum.

8 yorum:

  1. Renk tonu çok tatlı eteğin çanta da oldukça başarılı tebrik ettim!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler
      Yapmaya çalışıyorum birşeyler yaptıkça dahada iyi olacak sanırım.

      Sil
  2. Çok güzel olmuşlar ellerinize sağlık. Sizin oğlan tlf canavarı olmuş. Bu kadarla kalır, torunlarınıza hikaye olur inşallah. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin sormayın hem ne canavar
      beğeniniz için teşekkürler.
      Sevgiler.

      Sil
  3. çok güzel olmuş kelebeği işlemek marifet ister tebrikler :)

    YanıtlaSil
  4. Çantaya kelebeğe bayıldım; ellerine sağlık.
    Blogun çok hoşuma gitti seni izlemeye aldım, sevgiler Pırıl.
    Ziyaretime gelirsen bekliyorum.

    YanıtlaSil
  5. rengi ve işlemesi harika olmuş.ellerinize sağlık.feyzanincicileri.
    aslında üye de olmak istiyorum ama bilgisayarımda bu ara ziyaretçi bölümleri gözükmüyor malesef.bakalım nasıl düzelticem.sevgiler...

    YanıtlaSil