26 Temmuz 2012 Perşembe

Doğum günüm ve ilk oruç

Bildiğiniz gibi dün doğumgünümdü ve işten eve geldiğimde eşim yoktu.
Bir atraksiyon olduğunu anladım ama zatende bekliyordum.Kendileri bana çok hoş bir pantalon almış güzel bir pasta ve bolca içecek.Havalar çok sıcak olunca herkes içeceklere yöneldi.pastaya falan bakan olmadı.Akşam iftar sonrası annemler ve ablamlar geldiler hep birlikte kutladık yeni yaşımı.Uzaktaki sevdiklerimde mesajlar ve telefonlarla beni mutlu ettiler yani ben nasıl sevmeyeyim bu insanları.
Ablacığım ise shefeerın (böylemi yazılıyordu bu )seramik kaplı tavasını almış istediğimi biliyordu.Sağolsunlar.

             Ve oğulcuğum dün ilk orucunu tuttu maşallah hiçte mızıklamadı.Biz daha dayanamayacağını düşünüp hep geçiştiriyorduk.Israr edince sahura kaldırdık sonrasındada bol su içirip yatırdım.  Dün akşama kadar hiç zorlanmadan tuttu orucunu iftara yarım saat kala arda efruzun elinden suluğu kaptığı gibi dur bide ben içeyim dedi bende panikle sen oruçsun dedim.Eşim keşke hatırlatmasaydın da içseydi unutmuştu o oruç olduğunu dedi.Hava sıcaklığı gece gündüzhiç düşmüyor.Yakında buharlaşacağım termometre evde 35.4 gösteriyordu akşam.uyuyamıyoruz bile günde 3 kez duş bile kesmiyor insanı. Oğlumla gurur duydum rabbim gelecekte idrak ederek ve zevkine vararak oruçlarını tutmayı nasip etsin.
Hoşçakalın...


Bu arada haydin çekilişe.

7 yorum:

  1. Olá. Estou feliz por ver que você faz parte dos meus amigos. Seu blog é muito bonito, parabéns.

    YanıtlaSil
  2. tava çok hoş görünüyor güzel günlerde kullan:)

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkürler
    Daha iyileri sizlerin olsun.

    YanıtlaSil
  4. doğum günün kutlu olsun, hediyelerini iyi günlerde kullan:)))))

    YanıtlaSil
  5. Hediyelerin hayirli olsun, iyi günlerde kullan.

    Masallah, aferin kücüge. "Agac yasken egilir" diye bosa dememis büyüklerimiz, kücükken cocuklara neyi ögretirsen ilerde'de onlar öyle yasarlar ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler.
      Evet kesinlikle ağaç yaşken eğilir.

      Sil
  6. Selam canım.Ben Ayşegül doğum günün (geçmiş doğum günün)kutlu olsun.Tebrik ederim seni.Ne güzel bir site, ne güzel bir miras olmuş böyle.Otururken aklıma geldi.Bayıldım.Takipçinim.Bu arada foto gönderebiliyo muyum sana?

    YanıtlaSil