23 Temmuz 2012 Pazartesi

olmadı şimdi


Şimdi ben buraya eğlenceli bir  post yazacaktım hatta bir de sürpriz açıklayacaktım.Kırıldım ve de tüm hevesim kaçtı. Kırgınlığım biraz da kendime aslında  böyle birşeye mahal verdim diye. Buradan da şu sonucu çıkarttım Rabbim her müslümana ihtiyaçlarını ve isteklerini nasip etsin. Kendinde olmayınca en yakınında olmuş faydası yok herşeyi kendine versin rabbim herkesin.(amin)(bencilce oldu ama kırgın ve mahzunum şu an napim)
Neyse geçer bunlarda .Geçen hafta ablamı ziyarete Kütahya'ya gittik dönüşte Afyon Afium AVM'de mola verdik.Oğluşlar orada ve yanlarında milka ineği :)

Buradada kendime bir organizer aldım içinide ıvır-zıvırla doldurdum.buda ondan bir görüntü.




























Bunlarda bir cesaret kütahya kumaş pazarından parçasını 1,5 tl ye aldığım ve erkek hakim yaka gömlek dikmeye yeltendiğim kumaş. Kendimdeki cesareti ayakta alkışlıyorum. Daha fermuar geçirmeyi bilmezken erkek gömleği?

Ben bunu önümüzdeki on yıl dikmeye cesaret edemezdim birilerinin gazına gelmeseydim bakalım sonuç ne olacak?Kumaşlarımın devamı ayrı bir postta gelecek inşallah.

4 yorum:

  1. Kolayliklar diliyorum canim denemeden gelisemez insan basarili olmaz belki ama kendini gelistirmeye muhakkak vesile olacaktir..
    Organizerini sevsinler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol iyi dileklere ihtiyacım olacak gibi
      organizerde bir çekmece topladı nerdeyse.
      hoşçakal

      Sil
  2. biçme işlemi olmuşsa dikim kısmı da gelir peşinden kolaylıklar versin Rabbim ;)

    YanıtlaSil